ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

zagreb.wmd-ee.com
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
07:59
Lis
2020
13

Zagreb › Kalendar › Događanja u Zagrebu › ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Zagreb - Najava događaja
Zagreb - Protekli događaji
Povezani događaji
Zadnje vijesti
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, zagreb.wmd-ee.com Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
13
 
06.2018

ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

renomirana regionalna ekspertica za antistresne treninge i life, health & business coacherica
 
ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u Zagrebu

Dragana Jovanović, renomirana regionalna ekspertica za antistresne treninge i life, health & business coacherica gostovat će uskoro u Zagrebu,  gdje će održati dvodnevni intenziv seminar ZEN In Business, za vikend, 23. i 24. lipnja i u drugom terminu, 30. lipnja i 1. srpnja, u prostoru Impact Huba Zagreb. Ukoliko ste u stresu, multi-taskingu, imate problema s work-life ravnotežom, nemate energije da pratite ritam života kojim živite, ukoliko ne nalazite vrijeme da se posvetite sebi – ovo je pravi seminar za vas!

„Uspjeh znači biti uspješna u svakom danu, u karijeri, ali podjednako i na privatnom planu! U moj novi program ZEN In Business utkala sam trideset godina iskustva u yogi, NLP-u  i tehnikama osobnog razvoja i koncipirala ga kao inovativni program za poslovne ljudi, s kratkim, praktičnim i lako primjenjivim alatima za poslovni i osobni dnevni recharge i reset. Seminar ZEN In Business posebno je krojen za  multitaskere i nudi im dozu antistresnih vježbi i praktičnih tehnika koje pomažu pri upravljanju stresom u užurbanoj svakodnevici i osposobit će vas da živite punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović. Program ZEN In Business već su prepoznale brojne tvrtke  i korporacije u Srbiji, Hrvatskoj i Bisni i Hercegovini, među kojima su Generali grupa, Fondacija Novaka Đokovića, Direct media, Atlantic grupa i mnoge druge.

Strastvena u svojoj misiji da motivira poslovne ljude da započnu voditi zdrave, ispunjene i smislene živote uz naglasak na work-life ravnotežu, Beograđanka Dragana Jovanović je na našim prostorima još prije 20 godina započela s pionirskim pothvatom uvođenja treninga yoge i raznovrsnih tehnika osobnog razvoja za ciljnu grupu poslovnjaka. Tijekom posljednjih godina, odkako je razvila autorske Body& Soul programe, u koje je integrirala  više tehnika poput yoge, NLP tehnika, coachinga i  energetskih tehnika, kroz seminare Dragane Jovanović prošao je veliki broj polaznika i klijenta koji nastavljaju slijediti i primjenjivati  brojne antistresne vještine iz njenih autorskih programa. Bilo da se radi o treninzima za upravljanje stresom s kojima je među prvima počela ulaziti  u velike korporacije i držati svoju Office Yogu u stolici, s vježbama iz yoga terapije za kičmu i vrat, ili o specijaliziranim seminarima za energizaciju, recharge seminarima, team-buildinzima i sl. Zbog velikog doprinosa u segmentu razvoja programa stres-managementa za poslovni sektor, ovu karizmatičnu Beograđanku s pravom nazivaju guruom poslovnjaka. Dragana Jovanović je, naime, na vrhuncu svoje pravničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila se intenzivnim edukacijama i tehnikama osobnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje „druge“ karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su  osobni razvoj i briga o sebi osnova svakog uspjeha! U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – „Sreća je u nama“ i „Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ kao i novi  "ZEN In Business coaching program" priručnik, koji je dopuna seminarima obuhvaćenima ZEN In Business programom.

Cijena seminara je 195,00 eur, a s obzirom da se seminar provodi kao intenziv seminar, u maloj grupi s ograničenim brojem učesnika/ca, prijave se zaprimaju do 15.6. na e mail: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com. Također, sva pitanja i upite za deteljan program možete uputiti na istaknuti e mail. U cijenu seminara uključen je i popratni online seminar s alatima i vježbama, te priručnik "ZEN In Bussiness coaching program".

Seminar je prvenstveno namijenjen poslovnim ljudima, managerskim kadrovima i poduzetnicima/cama.

Seminar se održava u prostoru Impact Hub Zagreb, Vlaška 70 E

Informacije o radu Dragane Jovanović dostupne su na:

www.draganajovanovic-bodysoul.com

O događaju:

Od: 13.06.2018
Do: 13.06.2018

Dana: 0
Sati: 0
Minuta: 0

Zagreb › Kalendar › Događanja u Zagrebu › ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…